Ojoj

Imorron e det ELITLOPPET!! :D Peppen där asså!
Träffade ett otroligt skönt gäng idag på Valla. Det lät ungefär såhär:


Kille nr.1: E du fotograf?
Jag: Jaa...
Killen nr.2: Vill du parkera min bil?
Jag: Okej :D
Nr.2: FAN vad snygg du e ;)
Jag: Eh..tack? Detsamma!
Nr.2: Det e mina ögon ;) Eller hur?
Jag: Självklart, Alltid ;)

Nästa gång jag pratade med dom:

Nr.2: Vad heter du?
Jag: Sofia
Vi tar i hand och helt plötsligt pussar han min hand och börjar närma sig ansiktet XD

HAHA, höll på att skratta på mej :) Dom vill tydligen träffa mej imorron oxå..Får se om det blir så:) Kanske får mej en gratis Lunch ;)

Lite svårt att förklara på bloggen men  det var sjukt kul.. :O)

Från fattig till fattigare?

Ska snart dra till Elitauktionen i Upplands Väsby, Infra City. Har korkat nog glömt börsen (eller plånboken som man säger här, dom vet inte ens vad en börs e :S) hos Tina och Bernt så jag har bara 80 kr! Jag som tänkt köpa en poa på auktionen idag men det blir svårt med 80kr ;)
Hade först tänkt ta pendel och sen byta till bussen men insåg att det bara skulle ta 35min att cykla dit.

Nu ska jag dra mej upp ur soffan och köpa en poa:D

Hörs sen! Pussokram


Go'Morron

Har nyss vaknat och ätit Glass :D
Det gick inge vidare för Rate igår då han hoppade i starten :( Aja, inget att deppa sönder över. Han ska ju trots allt kvala Monté den 3Juni i Skellhell. Det kommer bli kanoners :D

Idag blire Valla och sedan stannar jag hos Tina & Bernt tills imorron då jag ska möta Alessia och vi ska fara o kolla på Krilles spelning. Fredag drar jag till Elitauktionen. Lör-Sön e detr ELIT :D Shit vad jag e peppad! :)
Plus att jag får träffa lite Skelleftebor. Malin Viklund ska rida Elitmontén på Sansvångens Ligist sen så kommer Helle och gänget upp så då får jag träffa dom oxå :)

Nu drar jag. Pussokram Alla!

?



Stirra på pricken imitten så kommen dom runt om att försvinna! :S

Tired!

Hade planerat att fara till Fotografiska museet idag men när jag väl släpat mej med pendel och allt skit och kom dit så sa dom att dom hade stängt pga en konferens.... :(
Eftersom jag inte skulle möta Krille förrän 3 så gick jag och strosade på Götgatan istället. Shoppade ett par jeans för 149:- och en klänning som jag trånat efter ett tag på Gina. Har även hittat ett par skor som jag känner starkt för men kan inte bestämma mej..Hm, får se hur jag gör!
Peppa denna vecka. ELIT! :D:D

Nu ska jag förhöra Markus på NO-läxa som han har. Puss

ElitUppdatering

Ojoj..Tänk att jag redan har varit här nere i 4 veckor!! :O
Har bara 2 veckor kvar och i veckan e det ju Elitloppet! Shit vad peppad jag e :D:D Nu e jag ledig Måndag&Tisdag. På Onsdag e det Valla, Torsdag minns jag inte för tillfället men nått var det:P Fredag e det Elitauktion, Lördag&Söndag e det ELIT! :D
Vädret ska vi inte ens tala om. 25+ igår och inte under 20+ under veckan.

Nu ska jag fara iväg till Stinsen :)

Nu e helgen slut!

Nu har jag haft klart min helg.. Idag har jag mått sjukt mke bättre så jag har varit på Stinsen och shoppat lite. Imorron blire Solvalla men en massa starter, torsdag Åby, Fredag Lindesberg och på lördag ska jag till Mattias&Malin och vi ska på Cirkus :D
Nästa vecka vet jag inte hur det blir men hoppas på mke trav.
Pussokram

Shit

jaha, nu har jag internet igen :D:D
Sitter hos Ewa & Tomas och har lite att berätta.

Iveckan har jag varit sjukt dålig i magen och idag var jag på vårdcentralen. Det visade sig att jag har fått ett magvirus som egentligen inte skulle vara så farligt men då har jag fått i mig laktos också så nu kommer det att sitta kvar ett bra tag! :( Läkaren skrev ut piller som innehåller Laktos?! Han sa ju att jag skulle vara sjukt försiktig med laktosen.

Iveckan har jag fotat ganska mke med Adam och det har gått riktigt bra. En av mina bilder har hamnat på Stalltz.se och några är skickade till Travronden :D

Aja, nu ska jag vila ett tag!
Pussokram

HEEJJ

Förlåt för att jag inte skrivit som jag lovat men mitt internet i Enköping funkar inte :( Nu sitter jag hos Ewa&Tomas så nu kan jag skriva lite kortfattat vad som hänt.
På söndag kväll kom jag fram och då blev det att sova direkt. Vaknade halv 8 nästa morron och gick ner till stallet. Träffade då lite folk som jobbar där och alla är jättetrevliga. Jag gör stallet på morron och sedan blir det foto på efter middan..:) På tisdagen for vi till Eskilstuna och fotade och på Onsdag till Solvalla där Melanders hade 15 starthästar!! :)

Har även fått veta att jag ska få fota på Elitloppet :D:D

Nu ska jag iväg o shoppa så vi hörs sen! Pussokram

RSS 2.0