comebacken..

Idag har vi tävlat här i Skellhell, eller ja inte vi men Rate :)
Spår 1, lopp 6...visst låter det bra?! Värmde jättebra, såg fin och väldigt spänstig ut. I Starten tappade han väldigt fort, bilen hann inte ens släppa fältet så var Rate på tredje inner. Satt fast och loppet startade på en 13tid första fem. Jens försökte ta sig ut i ett andra spår d¨han tyckte att ledaren såg ut att tröttna. På upploppet fick han ingen lucka så han blev första utan pengar.. 8 priser.
Vi tog sedan reda på att han som vann var han vi låg i rygg i tredjespåret så om Jens legat lvar hade vi haft en chans men det är ju lätt att säga så här i efterhand.
Både häst och kusk gjorde ett jättebra jobb!!

Possitivt: Super Sid blev 2:a ida :D Grattis Stig. Hoppas det håller i sig!


LONDON :D

mindre än 19 timmar innan d´man sätter sig på planet till London :)
RÅ pepp!!

KOmmer inte att blogga därifårn tror jag men jag ska lägga ut bilder och berätta allt näår jga kommer hem :D


:)

Imorse kom morfar och hämtade upp mej så for vi till stallet.
Körde Rate och vi for backa-vägen där vi travade men eftersom dom nyss har röjt i skogen så var det ganska mke grenar och shit på vägen så den biten skrittade vi. Vi svängde av mot rakbanan och även där avr det en massa läskiga maskiner och pinnar.
Vi vände upp mor stugan och där hämtade morfar en massa rep sen for vi rakbanan och asfalten hem.

PS! Vagnen e skitsnygg!! :D

Puss Sofia


dax igen

nu har jag varit och kört Rate :)
Den nya rockarden har kommit så jga och mamma for ut en sväng men det var typ skogsarbetare över allt så vi körde asfalten ner till rabanan där vi travade :) rate kändes fin och var pigg. Mamma körde hela tiden då min arm inte blivit bra än. När vi kommit till slutet av rakbanan vände vi upp mot stugan och där stannade vi utanför storstugan för jga sulle tvär söka en fjärrkontroll.
Vi for sedan grusvägen nedanför sandtaget och travade där. Vi skrittade asfalten och när vi kom mot den farliga kurvan så kom det en bil mot oss i hög fart och jag hedde ut armen för att be den bromsa in men just som vi tänkte svänga in på lilla backa vägen så tänkte han köra om oss. Rate blev rädd och tvärdrog till så vi hann men bilen var väldigt nära våran nya vagn :(

aja, det gick ju bra....

puss

kan det gå mer fel?

jaha, kom till stallet tidigt imorse och började med att släppa ut lilleman.
När jag gjort det så hjälpte jag kove att släppa ut några hästar... Sedan tog jag ut Rate på gången och sadlade honom.
Anna var i stallet så jag red ut med henne och bosse men när vi travade så halkade Rate för att det var så halt på marken men när han försökte resa sig så snubblade han och vi gick omkull. Jag föll av och slog mej i armen men jag ledde hem rate och när jag kom till stallet så kom just simon så jag skrek på honom att hämta kove och han kom.
Jens tog hästen och jag gick upp fikarummet där kove ringde Fanny och berättade att jag skulle skjutsa mej till skuten vilket hon gjorde!
På akuten gick jag på röntgen och det visade sig att mitt vänstra långfinger var brutet och min högra armbåge hade en spricka... :(
Därför kommer jag inte att vara i stallet på ett tag.

Förlåt Bernt&Folke för skrapmärkerna på eran underbara häst!! Förlåt!!

:D

Eftersom jag var ledig idag så for jag till stallet på morron. Jag började med att borsta och släppa ut Fantomen.
När jag gjort det så borstade jag upp Rate och så hade det kommit en STOR spånhög utanför stallet som Rate var rädd för med då kom hjälten Kove och ledde förbi mej sen for jag ut en sväng, jag for ner mot bergsbyn men vände efter "ravinen":)
Jag travade nästan hela vägen både fram och tillbaka och han kändes jättefin och var pigg!
När jag kom tillbaka avr det ett busfrö på gården, haha Johanna eller annahoj som hon numera kallas avr och busade med pollarna. Jag selade av Rate och släppte ut honom med Fantomen som var väldigt sällskapssjuk.
Sen fikade vi och jag gjorde klart i stallet. Jag bar ut två vattenhinkar och Fantomen drack upp en pch enhalv väldigt fort och det vatten som var i tunnan hade frusit så jag tyckte lite synd om pojkarna mina.
Jag stod och kelade med lillen ett tag och han bet mej inte vilket var konstigt eftersom han e så klängig men men man ska väl inte klaga när det väl händer:)

(Kan inte lägga in nån bild då Fannys dator dampar!!!!) :(

Mern jag ska försöka ladda upp senare.. måste sova för jag har inte sovit på flera nätter :S

Pussokram Sofia

RSS 2.0