Äventyr

Nu e jag hemma igen efter mitt o Helles äventyr.
Det började med att jag mötte upp henne i stallet där vi tog in och gjorde iordning Bosse. Sen packade vi ner alla saker i vagnen och begav oss mot SRK. Han skötte sig jättebra och han var hur cool som helst. Han brydde sig inte om Bergsbydammen eller alla bilar som racade om. Det tog 1 timma prick till ridhuset. Vi travade ca en kvart av det. När vi kom fram ställde vi in honom i en box och gav honom lite hö och åt själva.
Sen sadelade vi honom och Helle red honom i ridhuset. Lite volter och travbommar. Hon "hoppade" även ett litet hinder. Han skötte sig bra och hon red typ en halvtimma.
Efter ritten fick han stå och återhämta sig ett tag (fast det inte var så jobbigt ;)) medans jag o Helle fikade.
Sen selade vi på och begav oss hem till Innervik igen. Han skötte sig lika bra på vägen hem som dit. Det blev lite mer trav och en galopp i uppförsbacken så det tog bara 50 min hem.
Vi höll på i 5 timmar och det var sjukt kul! Måste göras om :D

Bilder i det underbara vädret! :)

Bergsbyvägen


Stannade på Shell och tankade


Ridskolehästarna fick spel då vi kom travandes


Maten serverades i lådor mitt på stallgången


Vi fick fartböter


Mästerkusken och mästergroomen


Vädret var UNDERBART! :D

Nu iväg på äventyr!

Nu drar jag iväg på äventyr med Helle. Berättar mer när jag kommer hem ;)

Pussokram

Backyard babies



Nicke Borg

Backyard Babies in my heart, men Nicke Borg solo var ju sjukt bra! Trodde det skulle total floppa men han e ju KUNGEN!




Backyard Babies! <3

Studentens glada dagar

Fick Studentmössan för några veckor sen och blev då sjukt peppad på Studenten den 10 juni! Har kollat lite på klänningar men bara hittad en enda som jag tyckte var fin, jag e inte så förtjust i vitt :P
Men den kostade 1999:- så jag skippade den och klickade hem den här istället:

Halens 629:- :D Älskar överdelen med spets och pärlorna och ballerinakjolen :) Vet att den inte är helvit men det struntar jag i.




Pussokram

Royal

Har varit en snabbis på skolan för att kolla upp lite saker med projektarbetet. Det gick väldigt bra och fort så ajg bestämde mej för att göra en snabbis på Royal. Det enda som fick följa med mej hem var ett par täckbyxor på rea. Har bara en overall men känner att det kan vara bra att ha bara byxor när de e hyfsat varmt men ändå kallt.. Hur nu det där blev :P


Såg också att dom har börjat få in HV Polo saker! KÄRLEK <3
Det e de enda märke som jag känner jag tycker om. Brukar inte bry mej om det e märkeskläder/saker eller inte men HV Polo är underbart! :D Haha

Dock e det ganska dyrt så de blev inget sånt. BARA om Rate börjar springa igen kanske man kan unna sig nått sånt :)

HV POLO Leather HalterHV POLO Leather BridleHV POLO Sweatblanket Fleece Diagonal
Älskar de ljusa detaljerna

Pussokram

Helena Ståhl

Det finns en person i mitt liv som betyder oroligt mycket för mej!

Helena Ståhl

Hon ställer alltid upp när man behöver henne och får en alltid på rätt humör!
Hon är en sån vän som alla borde ha. En man kan prata av sin ilska med och som inte kollar på en konstigt när det egentligen e nånting töntigt!

Igår var jag hos henne då båda våra hästar gick dåligt på travet. Även om vi inte pratade så mke så kändes det väldigt bra då jag for hem.

Tack Helle!


..

Idag startade Rate. Han värmde jättebra och såg väldigt fin o spänstig ut. Jens Eriksson, som körde, var mket nöjd. Han hade sista spåret så i starten hamnade han sist men komme iväg bra. Han låg sista på innern nästan hela vägen. På sista bortre tog han sig ut i tredje men den kedjan gick inte frammåt så ha blev liggandes nästan längst bak. På upploppet blev det en klunga och han hade kunnat bli 4 eller 5 men han e så j*vla tjurig så han ville inte och blev första utan pengar.

Nu har vi inga poäng och en opeppad häst och en okvalad häst.. Vars tar vi vägen nu??

Tror dock det börjar gro en tanke hos morfar om Montékval! Det kan få honom att vilja igen :)
Hoppas Hoppas!

Ikväll blire Bryta-Ihop-Kväll hos Helle. Hennes häst gick inge bra idag heller. Vi har samma problem med opeppade hästar :(

Pussokram

 Bosse
 Rate <3

Hästar, hästar och hjälmar

Igår red jag Raten. Han var pigg som tusan och jag fick kramp i både ben och mage :P
Han fick iallafall springa på och när vi kom tillbaka till stallet var han svettig :) haha sööt hest!



Idag har jag varit i stan och köpt ett träningsgummiband. Mötte upp Lovisa för att äta lunch med henne på Tatung. Har egentligen praktik nu men jag och Loi gör en fotobok så det e ganska chill. Kan bestämma sina egna arbetstider och sitta vid datorn :P Efter det for vi till ReklamCity. Där skrev jag mitt namn på hjälmen. Blev mket nöjd speciellt då det var Gratis ;) Han sa att det inte kommer sitta så länge så det e lika bra att jag får det Gratis sen lackar jag den då det lossnar :D Haha det var ju kung! Vet dock inte hur jag ska lacka den än.. Hoppas det inte lossnar för fort :)




Pussokram


Start



Skellefte 24 Feb
Lopp 5
Nr 15, Spår 5
2 tillägg
Jens Eriksson

RSS 2.0