Skola

Jaha, idag var det då tisdag!
Egentligen skulle vi sluta vid 3 (enligt det nya schemat) men så kommer en lärare in på sista lektionen och säger att vi har historia till 4!!!! :O Fan, jag som skulle möta Helle på Edda och vi skulle vara duktiga och fara o simma!!
Med det sket sig ju helt då hon skulle hinna stallet också! Så nu har jag bestämt mej för att dra mej ut i regnet och fara till pollarna då dom behöver springa av sig, iallafall gammeln.

Ni får ha det bäst alla människor där ut i världen så ses vi i dimmar ;)

Pussokram

 Arkivbild:  Update  Update  Foto: Adam Ström












Download Update (1...JPG         Finaste Update


Världens sorgligaste film?

Förrut så gjorde Disney filmer med djup, det finns inte i dom nyare filmerna! Väldigt besviken..har just sett Pocahontas. Ruskigt bra film!


Vill haaaa

Sitter och kollar på lite olika sidor och hittade denna skönhet! :D
VILL HAA!!!


Fredag

Hade bara en lektion idag men eftersom jga för längesen bokat in mina körlektioner så har jag alltså lyckats lägga min körlektion på den! Så det blev ingen skola idag utan träffade sen Lisa & Bea på stan så vi kollade runt ett tag :D

Snart ska jga ta tag i telefonen och ringa Krille.

Pussokram


KOS





Vill

Har suttit och tänkt på vad man ska göra efter gymnasiet..vet att det e långt kvar men det kommer gå så fort :D
Har nu fått en superidée men utbildningen kostar 15 tusen... Vars ska man få så mke ifrån? Aja, ska försöka jobba ihop lite pengar få se.
Vad de e för utbildning får ni tänka på ett tag då jag inte helt hundra än.

Pussokram


Så här ser skolan ut på KOS


..

Idag var det första skola dagen. Det känns inte så jobbigt som jag trodde det skulle göra, dock har jag väldigt bra schema! Slutar 11 på tisdag, sovmorron torsdag och slutar 12 på fredag! :D
Direkt efter skolan rusade jag till stallet och red Rate..han var värre än jag trodde! Diket två ggr, skengalopp och en massa trippande!! Suck*

Aja, jag kom ju hem levande och hel så man ska väl inte klaga :)

Nu: Fångarna på fortet!



Måndag

Startade dagen med körlektion, det gick väl som vanligt antar jag. Jag e nöjd. Rusade hem och satte igång datorn och började jobba med bilderna, körde sen till travet för att lämna bilder till Helena men hon var inte där.. :(
Åt lunch på Volvo med pappa och sen hem för att fortsätta med bilderna.
Har varit i stallet och myst med poarna och nu bär det av mot ridhuset.

Hoppas min telefon kommer imorron! :D
 Pussokram


Torsdag

Idag blire att dra sig till körskolan för att sitta och prata droger och alkohol i 3 timmar! Tur att dom bjuder på fika ;)
Efter det ska jag möta upp Matilda och umgås med henne lite, ska även köpa block å sånt inför skolan som tyvär börjar på tisdag..:(


NEJ!

Som jag skrev tidigare så har jag nu köpt ny travhjälm och en ny telefon. Jag ville ha den i svartoch när jag öppnade kartongen e den typ neonröd/laser röd på bakgrunden! Skit fult!!

Men ringde till dom och dom har nu beställt en ny färg! :)

VS

V75 Skellefteå

Stressigt värre!
For till stugan och klädde på hästen, for till travet och selade ut. Han gjorde ett jättebra lopp och blev 5. Det var 3160meter och han hade spår 4. Låååångsamt första tempo och andra tusen. Han var tvungen att går till dödens när det var 1500meter kvar och på upploppet blev han omsprungen av 2.

Sprang till innerplan för att försöka fota V75-loppen men det slutade med att Stefan ringde så jag hann inte fota sista utan sökte som en galning efter Stig Lindmark och tog hans autograf och telenr?! Stefan skulle tydligen sätta upp på nån Wall of Fame.

Sprang sedan till stallet och mötte upp en tjej som köpte min travhjälm, har ju en ny nu :P
Därefter lastade vi Rate och for hem.

Nu bär det snart iväg till Anna då jag inte hann dit igår. Ska bara försöka få tag i Helle först!

Pussokram


Stig Lindmark & Järvsöfaks

Anna, dont leave us!

Idag ska jag dra mej till Anna då hon snart flyttar till landet ingenstans :( Jag kommer sakna henne till tusen! Vem ska nu planera våra KS-kvällar?? Eller ja, du kan ju alltid göra det via mobilen ;)

Ikväll kommer Fannie äntligen hem, så vi ska äta gott och hyra film. Trodde inte jag skulle sakna henne så mke och hon har ju bara varit borta i typ 2 veckor.. Men nu kommer hon ju hem över helgen så det kommer bli skitbra. Dock e ingen av föräldrarna hemma så dom får träffa henne en annan helg.

Nu drar jag! Pussokram


 Fannie i Japan

Anna <3

Simply the best

Har just sett troligtvis världens bästa film!
Birdy

Den handlar om en kille som hela sitt liv varit besatt av fåglar och tillslut så åker han in på mentalsjukhus men alla behandlingar misslyckas. Doktorn är nära att ge upp hoppet på honom men ringer in hans bästa vän som just kommit hem efter att ha tjänstgjort i Vietnam för att försöka hjälpa Birdy få tillbaka sitt liv!

Om ni inte fattar får ni läsa mer om den på Google eller nått :P
Den e helt klart sevärd och berör en!


Birdy

Idag har jag farit omkring på olika ställen, började med att fara till Telia och kolla på lite telefoner. Sedan drog jag mej till AHA och skaffade teoriböcker. Körde sen till Carcom och kollade på mer telefoner och sist till Royal och köpte hjälmen :D
När jag kom hem så märkte jag att jag var utelåst och pappa var på golfbanan, mamma på jobbet och Fanny har ju dragit, så istället for jag till stugan och hämtade min gamla travhjälm och mina ringar.

Nu ska jag sätta  mej och se film!

Pussokram

 
Foto: Ola Westerberg

Wiiee

Veckans planer:

Torsdag: Hämta ut nya hjälmen på Royal, Köpa ny Telefon & Fara till Jula
Fredag: ÖppetHus hos Anna, Mys med Fannie som äntligen kommer hem
Lördag: V75!!!! Säga Farväl till Anna
Söndag: Ingenting!!


OJOJ!

Sitter nu och ser att jag inte bloggat på Hela sommaren :O
Men men, man har ju ett liv oxå. Det har väl hänt ganska mke sen sist, kan börja med att båda hästarna har nästan stått hela sommaren pga skador och halsar. Men det e mke bättre nu så Raten ska tävla på lördag utanför V75. Lilleman ska kvala så fort vi känner att han e redo :)

Med mej själv så går det riktigt bra just nu. Jag har fått in några bilder i norran, det e flera som ringer och vill att jag ska fota deras häst så att dom sedan kan köpa bilderna.

Just nu trivs jag med livet till tusen men vill inte att sommaren ska ta slut! Den har ju knappt börja :(
Nä, jag ska inte deppa ihop över det, nu ska jag ut och njuta i solen.

Pussokram!
 Finaste Cool Knight

RSS 2.0